Voor aanleg van alle soorten bestrating kan je ook terecht bij hoveniersbebrijf TuinCreaties. Voor alle soorten bestrating van natuursteen of betonprodukten en van gebakkenstenen tot keramische tegels.
Ieder soort bestrating heeft zijn eigen manier van leggen, ook kan dit op verschillende ondergronden, van zand tot stabilisatiezand of op een gestorte betonvloer of voor keramiek in het grind. Wij zorgen ervoor dat alles netjes gelegd en afgewekt wordt.

Ook voor het snoeien van bomen kan je bij ons terecht, geen boom is te groot. Het snoeien van bomen is ook van groot belang voor de levensduur van de bomen. Indien nodig huren we gespecialiseerde vakmanensen in om uw bomen te snoeien.

Klanten die een zwemvijver of koivijver of natuurvijver willen verwezenlijken kan je ook bij TuinCreaties terecht. Geen vijver is te groot, we werken samen met een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van alles wat met vijvers of vijverbouw te maken heeft. Hierbij denken we aan alle techniek die komt kijken bij de bouw van een vijver, op maat gemaakte folie of 3d folie zakken, met dit alles kunnen we uw droomvijver realiseren.